| ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ ПОПЕРЕДНЬОЇ ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНОЇ ОБРОБКИ СОЧЕВИЦІ |  | ukr | 
| ВИКОРИСТАННЯ ПЛАСТІВЦІВ ПШЕНИЧНОГО ЗАРОДКУ У ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ФУНКЦІОНАЛЬНИХ М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ |  | ukr | 
| ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ СУЧАСНИХ ТИПІВ ДОКУМЕНТІВ ЄВРОПЕЙСЬКОГО КОМІТЕТУ ЗІ СТАНДАРТИЗАЦІЇ В ЕЛЕКТРОТЕХНІЦІ (частина 2) |  | ukr | 
| АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ ВИЗНАЧЕННЯ ГМО В СИРОВИНІ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ ЗА 2014 РІК | О. С. ГАЙДЕЙВ. О. ЗАГРЕБЕЛЬНИЙЮ. М. НОВОЖИЦЬКАН. В. УСАЧЕНКОН. Л. ДАНИЛЬЧЕНКО
 | ukr | 
| ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ШРОТУ ЛЬОНУ НА ЯКІСТЬ ХЛІБА | В. І. ДРОБОТО. П. ІЖЕВСЬКАЮ. В. БОНДАРЕНКО
 | ukr | 
| НАУКОМЕТРИЯ КАК АСПЕКТ КАРЬЕРЫ УЧЕНОГО |  | rus | 
| БІОЛОГІЧНА ОЦІНКА ФУНКЦІОНАЛЬНИХ КОМБІКОРМІВ ДЛЯ МОЛОДНЯКА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПТИЦІ | Б. В. ЄгоровЮ. Я. КУЗЬМЕНКО
 | ukr | 
| РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ ТОМАТНОЇ КОРМОВОЇ ДОБАВКИ ДЛЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПТИЦІ |  | ukr | 
| ЕКОЛОГІЧНЕ МАРКУВАННЯ ОРГАНІЧНИХ КОМБІКОРМІВ | Г. В. КРУСІРА. В. КІРІЯКО. О. ЧЕРНИШОВА
 | ukr | 
| ИССЛЕДОВАНИЕ ПРОЦЕССА КРУПООБРАЗОВАНИЯ ПРИ ПОМОЛАХ ТРИТИКАЛЕ | Ю. Д. ЧУМАЧЕНКОД. А. ЖИГУНОВ
 | rus |