Архіви
Volume: 1, Issue: 59, -
Показані 1-9 із 9 записів.
| Назва | Автор(и) | Мова |
|---|---|---|
| СИСТЕМИ ТЕХНОЛОГІЙ У ВИРІШЕННІ ПРОБЛЕМИ ЕФЕКТИВНОГО ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА |
| ukr |
| ОСОБЕННОСТИ ОБРАБОТКИ И КАЧЕСТВО ПОДГОТОВКИ СЕМЯН КУКУРУЗЫ НА ЗАВОДАХ |
| rus |
| ВПЛИВ ВОЛОГОСТІ НА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ПРИ ЗБЕРІГАННІ В ПОЛІМЕРНИХ ЗЕРНОВИХ РУКАВАХ |
| ukr |
| ВИХІД КРУПИ ПЛЮЩЕНОЇ ІЗ ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ЗАЛЕЖНО ВІД СТУПЕНЯ ЙОГО ЛУЩІННЯ ТА РЕЖИМУ ВОДНО-ТЕПЛОВОЇ ОБРОБКИ |
| ukr |
| ОБҐРУНТУВАННЯ ВИКОРИСТАННЯ КРІОПОДРІБНЕНИХ ПЮРЕ З ОВОЧЕВОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ З ПІДВИЩЕНИМ ВМІСТОМ КАРОТИНОЇДІВ |
| ukr |
| ВЕЛЕНИЕ ВРЕМЕНИ: ПРОФЕССИОНАЛЬНЫЕ ТРЕНИНГИ. МЕЖДУНАРОДНАЯ ШКОЛА КОРМОВ |
| rus |
| ПЕРСПЕКТИВЫ ПЕРЕРАБОТКИ И ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ЯБЛОЧНЫХ ВЫЖИМОК |
| rus |
| ВИЗНАЧЕННЯ ОРГАНІЧНОСТІ ПРЕМІКСІВ |
| ukr |
| ПОРЦИОННАЯ ТЕХНОЛОГИЯ ПРИМЕНЕНИЯ ЖИДКИХ ИНГРЕДИЕНТОВ КОМБИКОРМОВ |
| rus |
