| ОСОБЛИВОСТІ КОНСТРУКЦІЇ І ЗАСТОСУВАННЯ ФОТОЕЛЕКТРОННОГО ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ РОЗДІ- ЛЕННЯ ЗЕРНА І ЗЕРНОПРОДУКТІВ НА ФРАКЦІЇ ЗА ОЗНАКОЮ КОЛЬОРУ |  | ukr | 
| ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ГОРОХОВОЇ СОЛОМИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ КОМБІКОРМОВОЇ ПРОДУКЦІЇ | А. П. ЛЕВИЦЬКИЙА. П. ЛАПІНСЬКАВ. І. СІЧКАР
 | ukr | 
| ДИНАМІКА ПОКАЗНИКІВ КРОВІ КУРЧАТ ПРИ ВИКОРИСТАННІ ФЕРМЕНТНОГО ПРЕПАРАТУ “КЛЕРІЗИМ ГРАНУЛЬОВАНИЙ” В ЇХ ГОДІВЛІ | О. Й. КАРУНСЬКИЙА. В. МАКАРИНСЬКА
 | ukr | 
| ПЯТАЯ ЮБИЛЕЙНАЯ СЕССИЯ МЕЖДУНАРОДНОЙ ШКОЛЫ КОРМОВ |  | ukr | 
| USE OF CORN GRAIN IN PRODUCTION OF FOOD PRODUCTS |  | eng | 
| ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ВИСОКОБІЛКОВИХ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ПРОДУКТІВ У ВИРОБНИЦТВІ БУЛОЧОК | О. В. ЛАКІЗАК. П. МАСЛІКОВАМ. В. ІЩЕНКО
 | ukr | 
| PRODUCTION OF POPPED SORGHUM WITH USING MICROWAVE TREATMENT | D. O. TYMCHAKY. Y. KUIANOVS. Y. MYKOLENKO
 | eng | 
| FEATURES OF THE TECHNOLOGICAL LINE OF THERMAL PROCESSING OF SMALL-SEEDED CROPS |  | eng | 
| THE THEORY AND PRACTICE OF RISK ASSESSMENT OF PROFESSIONAL DANGERS | A. P. BOCHKOVSKYIN. Yu. SAPOZHNIKOVA
 | eng |