ОСОБЛИВОСТІ КОНСТРУКЦІЇ І ЗАСТОСУВАННЯ ФОТОЕЛЕКТРОННОГО ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ РОЗДІ- ЛЕННЯ ЗЕРНА І ЗЕРНОПРОДУКТІВ НА ФРАКЦІЇ ЗА ОЗНАКОЮ КОЛЬОРУ | | ukr |
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ГОРОХОВОЇ СОЛОМИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ КОМБІКОРМОВОЇ ПРОДУКЦІЇ | - А. П. ЛЕВИЦЬКИЙ
- А. П. ЛАПІНСЬКА
- В. І. СІЧКАР
| ukr |
ДИНАМІКА ПОКАЗНИКІВ КРОВІ КУРЧАТ ПРИ ВИКОРИСТАННІ ФЕРМЕНТНОГО ПРЕПАРАТУ “КЛЕРІЗИМ ГРАНУЛЬОВАНИЙ” В ЇХ ГОДІВЛІ | - О. Й. КАРУНСЬКИЙ
- А. В. МАКАРИНСЬКА
| ukr |
ПЯТАЯ ЮБИЛЕЙНАЯ СЕССИЯ МЕЖДУНАРОДНОЙ ШКОЛЫ КОРМОВ | | ukr |
USE OF CORN GRAIN IN PRODUCTION OF FOOD PRODUCTS | | eng |
ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ВИСОКОБІЛКОВИХ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ПРОДУКТІВ У ВИРОБНИЦТВІ БУЛОЧОК | - О. В. ЛАКІЗА
- К. П. МАСЛІКОВА
- М. В. ІЩЕНКО
| ukr |
PRODUCTION OF POPPED SORGHUM WITH USING MICROWAVE TREATMENT | - D. O. TYMCHAK
- Y. Y. KUIANOV
- S. Y. MYKOLENKO
| eng |
FEATURES OF THE TECHNOLOGICAL LINE OF THERMAL PROCESSING OF SMALL-SEEDED CROPS | | eng |
THE THEORY AND PRACTICE OF RISK ASSESSMENT OF PROFESSIONAL DANGERS | - A. P. BOCHKOVSKYI
- N. Yu. SAPOZHNIKOVA
| eng |