Grain Products and Mixed Fodder’s
ISSN-print:
2313-478X
ISSN-online:
2411-3921
ISO:
26324-2012
uk
en
Архіви
Select volume/issue
Volume: 24, Issue: 3, 2024
Volume: 24, Issue: 2, 2024
Volume: 24, Issue: 1, 2024
Volume: 23, Issue: 4, 2023
Volume: 23, Issue: 3, 2023
Volume: 23, Issue: 2, 2023
Volume: 23, Issue: 1, 2023
Volume: 22, Issue: 4, 2022
Volume: 22, Issue: 3, 2022
Volume: 22, Issue: 2, 2022
Volume: 22, Issue: 1, 2022
Volume: 21, Issue: 4, 2021
Volume: 21, Issue: 3, 2021
Volume: 21, Issue: 2, 2021
Volume: 21, Issue: 1, 2021
Volume: 20, Issue: 4, 2020
Volume: 20, Issue: 3, 2020
Volume: 20, Issue: 2, 2020
Volume: 20, Issue: 1, 2020
Volume: 19, Issue: 4, 2019
Volume: 19, Issue: 3, 2019
Volume: 19, Issue: 2, 2019
Volume: 19, Issue: 1, 2019
Volume: 18, Issue: 4, 2018
Volume: 18, Issue: 3, 2018
Volume: 18, Issue: 2, 2018
Volume: 18, Issue: 1, 2018
Volume: 1, Issue: 60
Volume: 1, Issue: 59
Volume: 1, Issue: 58
Volume: 1, Issue: 57
Volume: 1, Issue: 54
Volume: 1, Issue: 56
Volume: 1, Issue: 55
Volume: 17, Issue: 2, 2017
Volume: 17, Issue: 1, 2017
Volume: 64, Issue: 4
Volume: 63, Issue: 3
Volume: 62, Issue: 2
Volume: 61, Issue: 1
Volume: 17, Issue: 1, 2017
Показані
1-5
із
5
записів.
Назва
Автор(и)
Мова
ФІЗИКО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ СУЧАСНИХ СОРТІВ ДРІБНОНАСІННЄВИХ КУЛЬТУР
Л. К. Овсянникова
ukr
СПЕЛЬТА – ПРИШЛО ЕЕ ВРЕМЯ
Л. В. Фадеев
rus
ХАРАКТЕРИСТИКА ПОЛБИ ЯК ПЕРСПЕКТИВНОЇ ЗЕРНОВОЇ КУЛЬТУРИ ТА ОСНОВНІ ПРОБЛЕМИ ЇЇ ПІСЛЯ ЗБИРАЛЬНОГО ОБРОБЛЕННЯ
С. В. ВАСИЛЬЄВ
ukr
ВПЛИВ ПАРАМЕТРІВ ЛУЩЕННЯ ТА ВОДОТЕПЛОВОЇ ОБРОБКИ ЗЕРНА НА ВИХІД І КУЛІНАРНУ ОЦІНКУ ПЛЮЩЕНОЇ КРУПИ ІЗ ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ
В. В. ВОЗІЯН
ukr
БІОЛОГІЧНА ОЦІНКА КОМБІКОРМІВ-КОНЦЕНТРАТІВ ДЛЯ ТРЕНОВАНИХ І СПОРТИВНИХ КОНЕЙ
Б. В. ЄГОРОВ
О. Г. ЦЮНДИК
ukr