ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ОЗИМОГО ТА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ | | ukr |
НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР НА ТОВ «ВІННИЦЬКА ПТАХОФАБРИКА» | | ukr |
ТОЧНАЯ АГРОТЕХНОЛОГИЯ БУДУЩЕГО НАЧИНАЕТСЯ СЕГОДНЯ (СИЛЬНЫЕ СЕМЕНА) | | rus |
ИССЛЕДОВАНИЕ ТЕХНОЛОГИЧЕСКИХ И БИОХИМИЧЕСКИХ ПОКАЗАТЕЛЕЙ КАЧЕСТВА МУКИ ИЗ РАЗЛИЧНЫХ ЗЕРНОВЫХ КУЛЬТУР | | ukr |
ФЕРМЕНТИРОВАННЫЕ ПИЩЕВЫЕ ВОЛОКНА ОТРУБЕЙ – СТИМУЛЯТОР РОСТА ПРОБИОТИЧЕСКИХ КУЛЬТУР | - Л. В. КАПРЕЛЬЯНЦ
- Е. Д. ЖУРЛОВА
| rus |
ЕФЕКТИВНІСТЬ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА СПЕЛЬТИ В КРУПУ | | ukr |
РОЗРОБЛЕННЯ СКЛАДУ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ ІЗ ЗЕРНОВИМ ІНГРЕДІЄНТОМ | | ukr |
ПОВЫШЕНИЕ КАЧЕСТВА ХЛЕБА НА ЗЕРНОВОЙ ОСНОВЕ | - О. В. МАКАРОВА
- Г. Ф. ПШЕНИШНЮК
- А. С. ИВАНОВА
| rus |
КОКОСОВОЕ МАСЛО УВЕЛИЧИВАЕТ ПРИВЕСЫ ЖИВОТНЫХ НА БЕЗЖИРОВОМ РАЦИОНЕ | - А. П. ЛЕВИЦКИЙ
- И. В. ХОДАКОВ
- Е. М. ШАРАБАЕВА
- А. Г. КУЧЕРУК
- Н. Г. МИЛЕВА
- Л. А. ГРИНЧЕНКО
- М. Р. ГУЦУ
| rus |
ВИКОРИСТАННЯ ПОВНОРАЦІОННИХ КОМБІКОРМІВ У ГОДІВЛІ СВИНОМАТОК ПРИ ІНТЕНСИВНІЙ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ | - І. Ф. РІЗНИЧУК
- О. Й. КАРУНСЬКИЙ
- О. К. КИШЛАЛИ
| ukr |